Facebook Send

Hoy:

lunes, 28 de marzo de 2011

Firestoc 14 anys

El diumenge 28 de setembre de 1997 va iniciar-se a Cerdanyola del Vallès una tradició que, desprès de 14 anys d'activitat ininterrompuda, s'ha consolidat a la nostra ciutat. La iniciativa va ser del Comerç de Cerdanyola, que va proposar la idea als responsables de l'ajuntament i va aconseguir que aquesta institució recolzés la primera edició la tardor de 1997.


El teixit comercial i empresarial tenia un aspecte diferent però va col·laborar unit. Recolzaren la iniciativa l'Associació de Comerciants i Professionals de Cerdanyola, l'Associació Comercial Cerdanyola Centre, el Grup Moda Cerdanyola, l'Associació de Comerciants i Professionals de Cerdanyola de Dalt-Sant Ramon, l'Associació de Comerciants de carrer Reis i l'Associació de Comerciants sector carrer Torrent-sant Antoni.

Cartell Firestoc 1997
 Aquell Firestoc 97 es va afrontar amb diversos objectius. D'una banda es pretenia afavorir als ciutadans de Cerdanyola oferint-los productes de primera qualitat a preus òptims. D'altra banda, els comerciants aconseguien així no acumular articles de temporades passades i rentabilitzar millor la seva inversió. En cap moment es va pensar com en un mercat de saldos, aquesta finalitat es supleix perfectament amb el mercat de cada divendres. La idea era simple: apropar el comerç als consumidors, passar un bon dia junts, en una jornada lúdica.


Al mateix temps es pretenia presentar el Comerç de la ciutat com una alternativa a les grans superfícies i poblacions properes, per aconseguir que la població de Cerdanyola entengués que aquí s'ofereix una relació qualitat/preu igual o millor. Si a mes aconseguien fer entendre que donar vida al Comerç local es donar vida a Cerdanyola, molt millor.


Al llegir això, alguns pensareu que barrejo passat i present. Gramaticalment segur que teniu raó. Però es que em traiciona la vigència de tot el que s'ha dit fins ara. Firestoc, amb els seus daltabaixos, es planteja en pocs dies una nova edició, la vint-i-sisena (26) ja! I ho fa amb els mateixos objectius, las mateixes oportunitats i, sobre tot, la mateixa il·lusió dels seus organitzadors. Si, com sembla, per aquest dia podem esperar un sol primaveral, com mereix un esdeveniment així, l'èxit està garantit.

Jo hi assistiré. I tu?


Nota: El nostre especial agraïment a Esports Vian per facilitar-nos el cartell de la primera edició de Firestoc, que reproduïm amb aquest article.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More