Facebook Send

Hoy:

jueves, 9 de junio de 2011

Gabriel Escursell rep una felicitació pública dels Mossos d’Esquadra

Des de Llenceria i Moda St. Flour ens agrada molt publicar aquesta noticia que va aparèixer ahir a la revista Cerdanyola al Dia (http://www.al-dia.com/). Felicitats Escursell. T'ho mereixes.

Els mossos de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Cerdanyola, unitat a la que pertanyen els mossos de les localitats de Cerdanyola, Montcada i Reixac, Ripollet i Barberà del Vallès, van celebrar el passat dimecres el Dia de les Esquadres, commemorant la tasca que exerceixen els cossos policials catalans. L’acte es va celebrar al Kursaal Espai Cultural de Montcada i Reixac.

Durant l’acte es van reconèxer actuacions destacades per part d’agents locals i civils, en total una cinquantena de persones. Entre elles es trobava el cerdanyolenc Gabriel Escursell i Bartalot, que va rebre un diploma de reconeixement per la col·laboració prestada durant les campanyes Grèvol, aportant un gran nombre de contactes i participant en les accions policials.


L’inspector i cap de l’ABP de Cerdanyola, Miguel Hernández s’adreçava als seus companys: "la celebració d’aquest dia ens recorda que el nostre objectiu és el servei a la ciutadania". Hernández va destacar algunes dades de l’ABP de Cerdanyola: "durant el 2010 es van atendre 14.000 incidents, es van resoldre més de 9.000 delictes i es van realitzar prop de 18.000 atestats".

La madrina de l’acte va ser l’escriptora Carme Riera, amb motiu del seu últim llibre Natura quasi morta, els protagonistes del qual són mossos d’esquadra. Els agents de l’ABP Cerdanyola van col·laborar en el llibre de Carme Riera tot ajudant-la en la tasca de documentació. Riera va lloar la tasca dels mossos d’esquadra tot declarant-se "admiradora de la seva bona feina".

A l’acte hi van assistir els alcaldes en funcions de Cerdanyola, Montcada i Ripollet i representants dels sectors empresarial, comercial, veïnal i associatiu. - Clara Prieto

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More