Facebook Send

Hoy:

jueves, 5 de mayo de 2011

La Botiga al carrer rep molta afluència de públic pel Roser de Maig



La Botiga al carrer d’enguany s’ha celebrat el mateix cap de setmana del Roser de Maig, fet que ha portat molta afluència de públic. 

Segons el president de l’Eix comercial estació centre, Jordi Morera "amb la dinàmica de la festa major s’ha incrementat la participació, però la situació econòmica és la que és i no acompanya"


Segons Eli García, de la botiga Tot Nens i vicepresidenta de l’associació de comerciants de Fontetes "en general ha anat bé tant la participació com l’afluència de públic" però "hi hagut excepcions" ja que hi ha comerços que no opinen el mateix.

Per part de l’associació de comerciants de Fontetes, la seva presidenta, Maria Girona, ha explicat que l’Ajuntament els hi va facilitar la informació molt tard i van ser els propis comerciants qui van informar els establiments de la zona. Per aquest motiu, Girona assegura que la participació dels comerços ha estat baixa i no s’ha generat l’ambient desitjat. - Redacció de Cerdanyola al dia

Reproduïm l'article aparegut al Cerdanyola al Dia d'avui, 5 de Maig 2011. Agraïm al seus responsables les moltes facilitats donades.  Per veure la revista al complet http://www.al-dia.com/

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More